Danique 32 jaar

"Ik zit weer lekker in mijn vel!"

De PS. food & lifestyle producten waren allemaal erg lekker en ik vond het daarom ook geen straf om bepaalde andere producten te moeten laten staan.

Albert 53 jaar

"Ik voel me weer beter in mijn vel!"

In mijn gedachten kwamen de poedertjes, shakes en repen al voorbij. Maar deze gedachtegang werd bij de eerste ontmoeting (en weegmoment) direct weggenomen. Ik kon namelijk ‘gewoon’ blijven eten, maar dan met de PS. food & lifestyle producten!

 

Mandy 51 jaar

"Ik durf weer te stralen!"

Ik heb echt geleerd om gezonde keuzes te maken en ga er voor zorgen dat ik nooit meer zoveel kilo’s ga aankomen. Ik zie er een stuk frisser uit, voel mij veel energieker en straal meer dan voorheen.

Diana 32 jaar


"Iedere week zag ik verschil, dat maakte me zo gelukkig!"

Het wekelijkse consult bij mijn coach was het gelukkigste moment van de week. Als ik dan op de weegschaal stond kwam het besef: ‘het werkt echt!’. Dit was voor mij echt een stok achter de deur om niet op te geven.

Shirley 23 jaar

"Ik had een bijzondere verrassing!"

In januari vorig jaar ging mijn partner 4 maanden lang naar het buitenland voor zijn werk. Ik zag hier enorm tegen op, maar ik had een keuze.. Ik kon bij de pakken neer gaan zitten, maar ik kon er ook het beste van gaan maken.

Na 4 maanden was ik al 24 kg kwijt!

Merle 29 jaar

"De snelle resultaten motiveerde me enorm!"

Nu ik mijn doel heb behaald en het resultaat in de spiegel zie voel ik me wel heel trots. Ik ga weer graag met mijn zoon op de foto zonder ervan te schrikken.