Dit ben ik!

Ik snap heel goed dat wanneer je een voedingscoach zoekt, je graag wat meer over mij wilt weten.

Ik ben Anne van Wijnen en ik woon samen met mijn vriend en drie kinderen midden in het centrum van Wolvega met een heerlijke ruime tuin wat echt mijn hobby is geworden. 

Mijn achtergrond is werken bij Defensie waarbij sport in combinatie met voeding altijd al een grote rol heeft gespeeld in mijn leven. Nadat ik op mijn 28ste werd gediagnostiseerd met de ziekte van Crohn heb ik mijn voedingspatroon volledig moeten omgooien.
 Ik ben me gaan verdiepen in verschillende voedingspatronen/ diëten en merkte dat het koolhydraatarm eten veel gezondheidsvoordelen opleverde. Naast dat ik door het koolhydraatarme eten spontaan afviel (-8kg) voelde ik me ook veel energieker en minder opgejaagd. 
Jaren later ben ik het PS food & lifestyle concept tegengekomen die met haar koolhydraatarme producten precies bleek aan te sluiten bij mijn wensen om weer wat overtollige kilo's kwijt te raken. Het werkt bij mij omdat ik de voeding van PS. food & lifestyle ontzettend lekker vind en het makkelijk kan combineren met mijn gezin.

 

Als coach wil ik vooral naast je staan en je leren hoe je koolhydraatarm kan eten. Met het PS. food & lifestyle concept is dit makkelijk en overzichtelijk. Ik vind het leuk om mensen te motiveren en je te helpen als het even lastig wordt. 

 

Mocht ik je ergens mee kunnen helpen mag je me altijd bellen, mailen of appen!

Anne